Breed!

www.bredeschool.nl

Vernieuwde website Brede School Nederland

Samen.. zijn we {Breed} !

De Brede School en IKC ontwikkeling staat nooit stil… en zal zich altijd doorontwikkelen. Met trots presenteren wij u dan ook: {Breed}, ons nieuwe kennis- en inspiratiecentrum!

Kinderen in staat stellen de wereld van de toekomst te bouwen. Die missie heeft ons 6 jaar lang geleid in het informeren, inspireren en activeren van het onderwijs. 30 september jl. keken we terug op de ‘lessons learned’ en maakten we onze resultaten en visie op vele manieren beschikbaar. Toch was het gemis oorverdovend, zo kregen wij terug de afgelopen tijd, en dat streelt ons! Daarom delen wij onze opgedane kennis, ervaring en de duizenden documenten weer online met u.

De nieuwe site heet {Breed}. Breed in ontwikkeling, kennis, inspiratie, samenwerking, aanbod en aanpak. Daar gaat het immers om bij brede scholen en IKC’s. De twee accolades staan voor verbinding… letterlijk: omarming, omhelzing. Inhoudelijk zal het u bekend voorkomen, net zoals uw en onze praktijk nog dagelijks dezelfde informatiebehoefte heeft. Nieuws, inspiratie, voorbeelden. Vind het online en ontvang ons via Twitter en de vertrouwde nieuwsbrief. De koppeling van beleid en praktijk, helder en inspirerend gepresenteerd. We staan klaar voor u.

Want: samen komen we verder. Bréder! Veel plezier met {Breed} !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s